Hasznos információk

Roamer Deep Sea 200 Canola Limited Edition férfi karóra

BÁV De LUXE
Roamer Deep Sea 200 Canola Limited Edition férfi karóra

A ROAMER Deep Sea Canola Limited Edition csak Magyarországra szánt, 200 darabos limitációval rendelkező modell. Névadója a Canola, másnéven Repce, melynek virágzását idézi meg az óra sárga számlapja.

Az ezüst színű, rozsdamentes acél tokja 43 mm. Tömör szemes acél szíja 22 mm széles és egy nyomógombos pillangózárban végződik. A számlapot karcálló zafírüveg a szerkezetet menetes hátlap zárja közre. A Deep Sea 200 vonzereje a fiatalos és vagány számlapjában rejlik ami a végtelen mezők hullámait hivatott megjeleníteni. 

Apró barázdás kiakalítása minőségi megmunkálásról árulkodik. Az egyedi számlaphoz ragasztott fluoreszkáló indexek és egy dátumablak is tartozik.

 

A ROAMER Deep Sea Canola Limited Edition szívét egy svájci, Ronda 515-ös elemes szerkezet dobogtatja. Működéséhez SR920SW típusú 1.5 voltos gombelem szükséges, aminek várható élettartama akár 3 év is lehet.

Az ugyancsak fluoreszkáló bevonattal ellátott óra, perc és másodperc mutatója a központi tengelyen helyezkedik el. A másodperc mutató végén kialakított fehér téglalap is teljesen egyedi megjelenésű. A téglalap végéből hajszálvékony "tű" mutat rá a másodperc indexekre, amiknek a végét éppenhogy csak elcsípi.

A ROAMER Deep Sea 200, ahogy a neve is sugallja 200 m-ig, azaz 20ATM nyomásig vízálló modell. Úszáshoz, fürdéshez, vízi sportokhoz, de akár még búvárkodáshoz is bátran használhatjuk, hisz koronazáras kivitele garantálja, hogy biztosan nem fog beázni. A búvárkodást a tok peremére elhelyezett 120 klikkes acél lünetta támogatja.

A lünettán elhelyezett markáns bütykök a könnyű tekerhetőségért felelnek, nem mellesleg abszolút férfias megjelenést kölcsönöznek az órának.

Egy promóció keretein belül a nálunk megvásárolt ROAMER karórákra a szokásos 24 hónapos garancián felül ajándék további 60 hónap hivatalos garancia vonatkozik.

ROAMER Deep Sea Canola Limited Edition itt megtekinthető.

A ROAMER márkáról bővebben:

A ROAMER az egyik legrégebbi svájci óramárka.

Az óragyárat 1888-ban alapította Fritz Meyer Svájcban. 1923-ra már 1 millió db órát adtak el. Hála a rendkívül szigorú minőségellenőrzésnek és a svájci gyártásnak, a ROAMER mind a mai napig a legmegbízhatóbb órák közé tartozik.

Jelenleg több, mint 70 országban lehet kapni a márka óráit. A ROAMER órák egytől-egyig karcálló zafírüveggel vannak ellátva, valamint tokozásuk minden esetben a legkiválóbb anyagok használatával készül el. Minden Roamer óra Swiss Made tanúsítvánnyal rendelkezik, ezzel is biztosítva a kimagasló svájci minőséget.

További ROAMER karóráink itt megtekinthetőek.